نریشن چیست؟

حتماً تاکنون برای شما هم سوال پیش آمده که نریشن به چه معناست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم نریشن یعنی متن یا دیالوگی که از قبل برای سریال یا فیلم و مستند یا هر چیز دیگری آماده شده و فردی دیگر آن را گویندگی یا نقل می‌کند. گویندگی نریشن توسط فردی خارج از فیلم یا مستند و به عنوان سوم شخص ارائه می‌شود. علاوه بر سینما و تلویزیون و انیمیشن‌های مختلف در واقع از نریشن برای ویدیوهای آموزشی و تبلیغاتی هم استفاده می‌کنند. در این مطلب قصد داریم اطلاعات بیشتری در رابطه با نریتور و انواع نریشن در اختیارتان قرار دهیم از این رو پیشنهاد می‌کنیم برای دستیابی به این اطلاعات تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

نریتور کیست؟

در مورد narrator کیست؟ باید بگوییم نریتور در واقع فردی است که به خواندن نریشن مشغول می‌شود. نریشن‌ها از قبل آماده شده و در اختیار نریتور قرار می‌گیرند و نریتور سعی می‌کند آن را طوری بخواند که مخاطب جذب شنیدن و کنجکاو دیدن ادامه نمایش یا مستند مورد نظر شود. گاهی ممکن است افراد تصور کنند که نریتور کار ساده‌ای دارد و وظیفه‌ای آسان داشته اما سخت در اشتباه هستند چرا که نریتور وظیفه خطیر و سختی به عهده دارد که هر کسی نمی‌تواند از پس آن برآید.

در واقع نریتورها علاوه بر اینکه از مهارت و خلاقیت خاصی در خواندن نریشن دارند، بلکه برای خواندن آن از نعمت جذابیت صدا نیز بهره‌مند بوده و سعی می‌کنند نریشن را با آب و تاب و هیجان انگیز گویندگی کنند. چرا که گویندگی نریشن اگر درست انجام شود می‌تواند تعداد بازدیدکنندگان و مخاطبان را افزایش دهد.

انواع نریشن

اکنون دیگر می‌دانید که نریشن یعنی چه اما باید بدانید که نریشن انواع مختلفی هم دارد چرا که بر اساس تنوعی که داشته مورد استفاده قرار گرفته و در حوزه‌های مختلف به کار برده می‌شود. موارد زیر انواع نریشن هستند:

  • نریشن فیلم‌های علمی و پژوهشی
  • نریشن تبلیغاتی
  • گویندگی انواع انیمیشن و کارتون
  • نریشن کتاب صوتی
  • گویندگی موشن گرافیک
  • نریشن پادکست در زمینه‌های مختلف
  • گویندگی و صداگذاری فیلم‌های انگیزشی
  • نریشن فیلم‌های آموزشی
  • و مواردی از این قبیل…

شما نیز اگر مهارت گویندگی خوبی دارید می‌توانید در یکی از این زمینه‌ها نریشن مورد نظر را تهیه کرده و به عنوان یک نریتور مشغول به کار شوید. توجه داشته باشید که لحن بیان و علم و دانش شما در زمینه دایره لغات بسیار اهمیت داشته چرا که می‌تواند باعث موفقیت شما در این راه شود و گویندگی را برایتان ساده‌تر کند.

ساخت نریشن شامل چه مراحلی است؟

نریشن یا دیالوگ و متنی که برای گویندگی انتخاب و ساخته می‌شود شامل مراحل مختلفی است که به صورت موارد زیر دسته‌ بندی نموده‌ایم:

  • آماده سازی متن

نوشتن و آماده سازی متن یکی از اولین مراحل ساخت نریشن است که توسط نویسندگان با تجربه و آموزش دیده در این زمینه تهیه می‌شود. نویسندگان نریشن سعی می‌کنند متنی روان و خوانا با رعایت نکات مختلف ارائه دهند.

  • ضبط فایل صوتی

ضبط کردن فایل صوتی از گویندگی نریتور گام دومی است که برای آماده سازی نریشن به کار گرفته خواهد شد. در این مرحله نریتور با قرار گرفتن در یک استودیو مجهز از روی متن نوشته شده می‌خواند و این گویندگی توسط دستگاه‌های مناسب ضبط و ذخیره خواهد شد.

  • ویرایش فایل صوتی

ویرایش فایل صوتی از اهمیت بیشتری برخوردار است چرا که فایل ضبط شده یا همان گویندگی نریتور را تحت ویرایش قرار می‌دهند و صداهای اضافه را حذف کرده و به آن تیتراژ یا موزیکی اضافه خواهند کرد. همه این ویرایش‌ها باعث می‌شود که نریشن کامل و مناسبی ساخته شود.

سفارش ساخت نریشن

اگر شما هم برای ویدیوها و مستندات یا نمایش و کلیپ‌های مورد نظر خود نیازمند یک نریشن منسجم هستید می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید. توجه داشته باشید که ساخت نریشن توسط تیمی قدرتمند و آموزش دیده در حوزه نویسندگی تهیه و ارائه می‌شود. این افراد نریشن را با مناسب‌ترین هزینه به شما ارائه می‌دهند. بستن قرارداد مشخص می‌کند که چه زمانی نریتور یا نریشن مورد نظر شما آماده می‌شود و همچنین هزینه دقیق آن چقدر خواهد بود.

Rate this post

Table of Contents

تعرفه انجمن طراحان گرافیک 1403
تعرفه انجمن طراحان گرافیک 1403
مارس 9, 2024

تعرفه طراحی گرافیک برای طراحان گرافیک را سالیانه انجمن طراحان گرافیک ارائه می‌دهد. همانطور که

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *